Nëse majat e gishtave bëhen të bardhë apo të kaltër, atëherë keni me qarkullimin e gjakut

Qitni në një gotë ujë shumë të ftohtë dhe në të për 30 sekonda zhytni majat e gishtave. Pas 30 sekondave do të keni shenjën e qartë a jeni të shëndetshëm apo keni problem shëndetësor, transmeton Telegrafi

Nëse majat e gishtave bëhen të bardhë apo të kaltër, atëherë keni problem me qarkullimin e gjakut

Ndryshimi i konsiderueshëm i temperaturës (apo stresi) mund të shkaktojë ngërçe të enëve të gjakut, të cilat dërgojnë gjak deri te gishtat, hunda apo veshët

Si rezultati kësaj, këto pjesë të trupit nuk furnizohen mjaftueshëm me gjak dhe mund të mpihen

Probleme me qarkullimin e gjakut mund të shkaktojë koagulimi i gjakut, i cili mund të jetë shumë i rrezikshëm, sepse, nëse zbërthehet, mund të arrijë deri te zemra apo mushkëritë dhe shkaktojë potencialisht vdekje, obezitet apo diabet