Deputeti i Nismës, Milaim Zeka së bashku me bashkëshorten e tij, Edlira Qefalija-Zeka ishin të ftuar në emisionin argëtues “Kojshia Show

Çifti kanë folur për fillimin e lidhjes së tyre, si dhe për vështirësitë që i kanë hasur. Deputeti Zeka, gjatë intervistës ka treguar edhe se si i përgjigjet bashkëshortes kur ajo e pyet se ku është ai.“Jam në Prekaz, pavarësisht ku jam, ashtu i përgjigjem”, tha ai

Zeka më pas tha, që tash në banesën ku ata jetojnë me të vërtetë rruga thirret Prekaz.Çifti Zeka, kanë dy fëmijë

Shihni emisionin