Gjithnjë personat që ia dalin të bëjnë revolucion me peshën e tyre janë për tu admiruar. E sidomos kur janë figura publike, ky vlerësim rritet gjithnjë e më shumë, për shkak të presionit që kanë nga shoqëria. Ata janë gjatë gjithë kohës në qendër të vëmendjes, prandaj iu duhen të jenë perfektë deri në detajin më të vogël.

Në fotot më lartë ju mund të shihni sesi disa nga vipat e huaj kanë përgjysmuar peshën e tyre:

Adele

E ka humbur peshën duke hequr totalisht sheqerin nga konsumi.

Khloe Kardashian

E ka humbur peshën pas ndarjes nga i dashuri i parë.

Jordin Sparks

Kanë kaluar plot 6 vite dhe ajo nuk ka asnjë të përbashkët me Jordin e dikurshëm.

Rebel Wilson

Humbi kilogramë përmes palestrës