Kylie Jenner të dielën humbi rekordin botëror të fotografisë më të pëlqyer në Instagram për një vezë, shkruan Express

Fotografia, postuar në internet në llogarinë e ‘World_record_egg nga “Banda e Vezës” më 4 janar, mori më shumë se 18 milionë pëlqime që nga e diela mbrëma – duke thyer kështu rekordin e Jennerit

Le të vendosim një rekord botëror së bashku dhe të vendosim postimin më të pëlqyer në Instagram thuhet në post. “Duke e mposhtur rekordin e tanishëm botëror të mbajtur nga Kylie Jenner (18 milionë),e bëm edhe këtë.”, transmeton Express

Fotoja që e kishte postuar më 6 shkurt motra e Kim Kardashian, Kylie Jenner, në të cilën tregonte dorën e vogël të vajzës së saj të mbështjellë rreth gishtit të saj humbi rekordin botëror në Instagram pë nga numri i llajkave

Që nga e diela, fotografia ka pasur rreth 18.2 milionë pëlqime nga ndjekësit e Jennerit më shumë se 123 milionë Instagram

Pasi mësoi se ajo ishte bllokuar nga maja, Jenner postoi një video të saj duke plasaritur një vezë në tokë së bashku me titullin: “Merrni atë vezë të vogël”./Express/

 

View this post on Instagram

 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on