Aktorja Teuta Krasniqi është mjaft e përfolur në mediat rozë, po ashtu ajo njihet edhe për suksesin që ka arritur deri më tani, shkruan Kosovarja

Pasi që burri i saj Adonisi është trajner i fitnesit, ai nuk lë anash ushtrimet edhe gjatë kohës së lirë

Këtë gjë e ka treguar vet Teuta në një video të publikuar në Instagram, Adonisi shfaqet duket zhvilluar ushtrime së bashku me Tarën dhe Kaian

Mirëpo, ajo që na bie në sy janë qorapet e Kaias, i dallojnë njëra me tjetrën

Teuta këtë gjest e ka bërë me vetëdije apo nuk e ka vërejtur fare, hiq nuk i dihet…/Kosovarja/