Për organizmin e njeriut, vaji i kokosit në lukth të thatë paraqet shumë dobi. Vaji i kokosit ka shije të këndshme, përmban ujë dhe sasi të pakët me aminoacide, e më së miri do të ishte ta përdorni në lukth të thatë

ZVOGËLON MADHËSINË E BELIT

Shkencëtarët kanë zbuluar se personat që në lukth të thatë konsumojnë 1-2 lugë vaj kokosi në ditë mund ta hollojnë belin, pasi ky vaj shkrin kaloritë e grumbulluara në organizëm

NXIT HUMBJE TË PESHËS

Nëse aktualisht jeni duke aplikuar ndonjë program dhe regjim në ushqim, rregullisht shkoni në palestër atëherë provoni që vajin e kokosit ta konsumoni në lukth të thatë. Arsyeja për këtë është se vaji i kokosit mundet që në mënyrë efikase ta nxitë humbjen në peshë