Pijeni tri herë në ditë dhe do të liroheni nga teprica e kilogramëve

Të gjithë ata të cilët vuajnë nga teprica e peshës trupore në një moment lodhen nga dietat e rënda. Në ato momente përparësi duhet t’u jepet të mirave nga natyra, sepse pikërisht në to fshihen forca dhe ndihma më e madhe, sa i përket vështirësive shëndetësore, por edhe në luftën me tepricën e kilogramëve

Po ju japim recetën për pijen e cila do t’i plotësojë nevojat tuaja për ushqim (për shkak të vlerave të saj ushqyese), por edhe njëkohësisht do t’i shkrijë kilogramët e tepërt
Fjala është për kombinimin e përbërësve aktivë të cilët shpejtojnë metabolizmin dhe pastrojnë trupin nga toksinat dhe nga teprica e yndyrave të cilat janë shtresuar në trup
Si edhe te çdo dietë, është me rëndësi të jeni të disiplinuar dhe t’u përmbaheni përmasave të përshkruara dhe mënyrës së përdorimit
Nëse do të pini këtë pije rregullisht, do të vëreni rezultate repër më pak se një muaj

Përbërësit:

një filxhan i vogël lëng domateje
¼ e filxhanit lëng limoni
një lugë xhenxhefil të grirë në rende
një spec djegës
dy degëza selinoje (të madhësisë mesatare)

Përgatitja:

Përzijeni lëngun e domates, lëngun e limonit, xhenxhefilin dhe specin djegës. Do të përftoni 220 ml lëng
Shërbejeni në gota qelqi dhe shtoni degëzat e selinos të cilat i hani nga pak duke pirë pijen. Midis racioneve pini tri gota të kësaj pijeje. Nëse bëni më shumë, pijen ruajeni në frigorifer