Këngëtari i mirënjohur Sabri Fejzullahu, për emisionin #Gjesi në T7 u shpreh se dëshmia më e mirë e suksesit të tij është publiku dhe jo klikimet në Youtube, pasi ato janë diçka që paguhen me para

“Me 100 euro i blen 32 mijë klikime” është shprehur ndër tjerash këngëtari, e që sipas tij, janë të shumtë këngëtarët që i blejnë

Unë i janë përjetësisht falënderues publikut tim i cili më ka ndjekur për gjithë këto vjet” është shprehur ndër tjerash ai