Bora e madhe në Prishtinë ka shkaktuar edhe shumë rrëzime tek njerëzit në rrugët e ndryshme të kryeqytetit
Megjithatë, është një vend në një nga rrugët ku kalojnë njerëzit, ku ata po rrëzohen vazhdimisht

Një përdorues në Twitter, @gentianmehmeti, ka postuar shumë video të inçizuara nga një kënd i njëjtë ku njerëzit duke ecur, rrëzoheshin gjatë gjithë kohës, shkruan Gazeta Express

Videot janë komentuar e shpërndarë shumë në këtë rrjet social dhe jo vetëm, ndërsa këto mund t’i shikoni të përmbledhura në videon më poshtë: