Rreth nesh

KuzhinaShqiptare.com është uebsajti më i lexuar shqiptar në fushën e kuzhines dhe recetave të gatimit. Mbi 10,000 receta në gjuhën shqipe dhe 100+ video janë prodhuar nga stafi ynë dhe publikuar brenda uebsajtit, rrjeteve sociale & mediave partnere.

Çdo ditë uebsajti ynë vizitohet nga 100,000 shqiptarë në 150+ shtete të ndryshme. Me mbi 2 milion vizita mujore dhe 6 milion shfletime të recetave, KuzhinaShqiptare.com është brendi më i njohur dhe dashur online në këtë industri.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë lexuesve një këndvështrim të ri mbi këtë temë, duke gërshetuar informacionin e gjithanshëm rreth ushqimit me aspektin social që buron drejpërdrejt prej tij. Sepse akti i të ushqyerit nuk mund të minimizohet vetëm në plotësimin e nevojave biologjike të njeriut, por është ndërkohë edhe pjesë identitare e kulturës, vëmendje ndaj shëndetit, kultivim i ndjenjës së të bukurës dhe, mbi të gjitha, art në komunikimin mes njerëzve.

Për më tepër, KuzhinaShqiptare.com është një faqe argëtuese, shumë e lehtë në përdorim dhe e kuruar deri në detaj, duke përligjur plotësisht emrin e vet.

Na kontaktoni duke klikuar këtu.

Ekipa editoriale

Kryeredaktor: Blerta Spahiu
E-mail: [email protected]

Autore: Engy Shala
E-mail: [email protected]

Fotografe: Rozë Krasniqi
E-mail: [email protected]