Si përgjigje ndaj ndotësve dhe ushqimit të dëmshëm, trupi ynë prodhon gëlbaz ose ind yndyror, për të shmangur reaksionin e imunitetit. Shtresat dhjamore në veten e tyre grumbullojnë shtresa të helmeve. Trupi ynë ka aftësinë që të mbrohet

Sistemi ynë mund të detoksohet dhe përmirësohet vetvetiu. Nëse sistemi është ndaluar në këtë drejtim mund të vjen deri te sëmundjet serioze. Kjo sjell ato 3, 5, 7 ose 10 kg tepricë me të cilat luftojmë

Poashtu mund të jetë shkas i lodhjes së vazhdueshme, tretjes jo të mirë, sistemit imun të dëmtuar dhe mostolerimit të ushqimeve të caktuara. Kjo mund të jetë një nga faktorët bazë përse nuk mund ta hiqni atë shtresë dhjamore në bel. Për të filluar procesin e drejtpërdrejtë të shkrirjes së yndyrave, e me vetë këtë edhe të helmeve, filloni të pini këtë eliksir mëngjesi nga limoni. Përgatiteni porsa të zgjoheni. Përdorni prodhime natyrale

PËRBËRËSIT:

1 gotë ujë me temperaturë të dhomës
lëngun e 1 limoni
1 lugë uthull molle
1 lugë mjaltë
¼ e lugës xhenxhefil pluhur

VËREJTJE:

Nëse ndiheni keq ose gjoksi ju djeg pas konsumimit të eliksirit të mëngjesit, atëherë nga menyja përjashtoni uthullën e mollës