Duke qenë një nga këngëtaret më të kërkuara në botë, udhëtimet e saj janë të shumta

Ylli kosovar, Rita Ora ka udhëtuar me aeroplan privat në Nice të Francës, nga edhe ka postuar disa fotografi

Ajo duket si gjithnjë me stil dhe mjaftë elegante, por ajo që ka rënë në sy më shumë ka qenë komenti i nënës së saj, Verës

Vera i ka shkruar asaj: Ndalo Rita, ke harruar t’i pastrosh enët këtë mëngjes

Kjo tregon se Rita sado që është e famshme, kryen edhe punët e shtëpisë