Një ndër artistët më të dashur të skenës humoristike, padyshim që është edhe Sevdai Radogoshi, i njohur më shumë si Qumili

Pothuajse të gjithë e dimë, se ai përveç këtij profesioni ka sfidur veten edhe në tjetër lëmi, shkruan Kosovarja

Një ndër sfidat, apo aventurat që ka sprovuar Sevdai veten, është edhe si boksier, për të poseduar një fizik tamam të një sportisti

Por, po tju hedhësh një sy fotografive të atëhershme dhe tani, të cilat po rrjedhin në rrjetet sociale nga Sevdai, me shumë gjasa do të pajtoheni edhe ju se ai më në formë duket tani se sa atëeherë

Përkundër viteve, skeçet e tij vazhdojnë të mbeten të pzëvendësuara, e mbi të gjitha të dëgjuara edhe sot. /Kosovarja/