Jo të gjithëve iu kujtohet karriera e tij se si filloi hapat e parë dhe me cilin zhanër startoi, shkruan Kosovarja

Enis Bytyqi, i cili tashmë njihet si këngëtar që i këndon muzikës zbavitëse, po pëlqehet mjaft mirë nga një audiencë e gjerë, dhe ka një numër të konsiderueshëm të adhuruesve

Duke e ditur që ai i këndon muzikës zbavitëse, ai në fillimet e tij ishte më aktiv në zhanrin popullor, i cili edhe realizoi disa këngë të tilla

Por, sikur gjithçka u shua dhe ishte e domosdoshme që të ketë kahje më shumë nga zbavitja, vazhdoi dhe nuk e ndërroi më, ani pse të gjithë këngëtarët më shumë po i prijnë edhe popullore e kjo si shkas i fitimeve të mira

E jashtëzakonshme tek ky këngëtar, sepse përderisa do të kishte qenë më i suksesshëm me këtë zhanër, përse e ndryshoi

Për më shumë, njoftohuni me vokalin e tij, i cili po lë shumë mbresa me këtë këngë. /Kosovarja