Këto përbërës mund të gjenden në secilën shtëpi, ndërsa kur t’i kombinoni së bashku, do të fitoni recetë ideale për djegjen e dhjamit dhe për të shkrirë kilogramët

Molla e gjelbër është veçanarisht e rëndësishme këtu meqë është e pasur me fibra, por edhe do t’ju ngopë, pa ju dhënë kalori të panevojshme dhe boshe. Sheqeri nga molla e gjelbër absorbohet në zorrë duke parandaluar lirim të papritur të insulinës, gjë që ndikon drejtpërdrejt në dobësim

PËRBËRËSIT:

125 gr. tërshërë
gjysëm litër ujë mineral
1 limon
2 molla të gjelbërta

PËRGATITJA:

Prejini mollat në copëza të vogla, hidhini në blender së bashku me ujin mineral dhe tërshërën dhe blendojini derisa të fitoni një përzierje homogjene. Pastaj qiteni përzierjen në një gotë e në fund para se ta pini shtrydheni lëngun e limonit mbi të

Kjo pije konsumohet për një javë, sipas dëshirës, menjëherë pasi të zgjoheni apo para se të shkoni për të fjetur