Behgjet Pacolli, i është gëzuar lajmit që këngëtarja Dua Lipa ka fituar dy çmime prestigjioze në Grammy Awards

Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, i është gëzuar lajmit që këngëtarja Dua Lipa ka fituar dy çmime prestigjioze në Grammy Awards

Pacolli ka thënë se artistja Lipa është për çdo lëvdatë dhe se Kosova krenohet me të

Postimi i Pacollit në Instagram