Në mënyrë që të funksionojë në mënyrë të përkryer, trupi ynë kërkon kujdesin e nevojshëm nga ne. Pra çdo ditë duhet të përpiqeni ta ushqeni atë sa më mirë dhe vitamina E është thelbësore për këtë.

JA ÇFARË MUND TË BËNI ME TË:

Përzieni karotën e grirë imët me tulin e avokados. Më pas shtoni lëngun e vitaminës E. Aplikojeni në fytyrë dhe e lini të qendrojë për 20 minuta. Në fund e shpëlani me ujë të bollshëm.

Avokadoja është një nga frutat më të pasura me vitaminë E, kështu që kjo do të rrisë efektet e maskës tonë. Përveç kësaj, karrota përmban beta-karoten, e cila rinovon kolagjenin tonë.

Çelësi i lëkurës së shëndetshme është që të ketë ushqyesit e nevojshëm në mënyrë që të rigjenerohet vetë dhe të jetë në gjendje të ketë atë estetikë që ne kërkojmë