Kjo recetë revolucionare hollon belin për një centimetër në ditë, por e përmirëson edhe funksionimin e trurit, përmirëson kujtesën, dëgjimin dhe shikimin

PËRBËRËSIT:

125 g rrikë
tre limonë
tri lugë mjaltë

PËRGATITJA:

Grijeni rrikën. Merrini limonët, prejini, nxirruani farat dhe së bashku me lëvore i bluani me rrikën. Aty shtoni edhe mjaltin dhe përzieni mirë gjithçka

Melhemin e ruani në kavanoz, dhe merrni nga një lugë të vogël dy herë në ditë me shujta