Majk është një prej këngëtarëve më të pëlqyer shqiptarë

Ai përveç me këngët e tij, komentohet shumë sidomos për jetën e tij private

Majk nga lidhja e tij e shkurtër me Majlinda Zekën ka një djalë e që e kanë quajtur, Roan

Ai sot, duket se e ka marrë atë në shtëpi, dhe Majk ka postuar një foto të tij për të na treguar çka ka përgatitur për të./ORA