Nexhat Osmani ishte pjesë e emisionit n’ZOOM, ku ka zbuluar detaje të shumëta nga puna e tij

Ai ka promovuar këngën e tij të fundit me titull ‘Gur

Po ashtu ka folur rreth dasmave që mban ai dhe motra, këngëtarja Remzie Osmani

Meda në një nga edicionet e kaluara e ka përmendur që merr rreth 6500 euro për një dasm

Po, Nexhati sa e ka ai një dasmë