Këtë javë u hap sezoni i emisionit “Kojshia Show” bashkë me të ftuarit që ishin Milaim Zeka dhe bashkëshortja e tij Eda

Në një moment u fut një Modele në emision dhe duke i zbuluar një “tradhti” që Milaim Zeka kishte bërë me të, e gjithë kjo ishte vetëm një pjesë e skenarit

Por që bashkëshortja e Zekës u acarua për disa momente.Shihni emisionin e plotë më poshtë: