Elegancë, sharm dhe stil të gjitha këto i posedon këngëtarja Mihrije Braha, shkruan “Kosovarja

Vitet për të janë vetëm shifra, shkak i përkujdesjes që ia bënë vetës deri në detajin më të vogël, ajo duket gjithmonë për mrekulli dhe çdo lëvizje e saj bie në sy

Sot, ajo është kthyer në kohë para pesë viteve, me një foto tejet interesante

Pos për shfaqjen e saj, vëmendjen e merr mbishkrimi pëkrahë fotos

“Moti ju kom thon n’kukë ju maj”, ka shkruar ajo. /Kosovarja