Merita Spahiu është këngëtarja që për një kohë shumë të gjatë ishte tëjët aktive në skenën muzikore shqiptare

Ajo dhe burri i saj, Nystreti janë shumë të përfolur në publik sidomos për jetën e tyre private

Merita është shumë aktive në rrjete sociale me postime nga më të ndryshmet

Sot, ajo ka postuar një foto ku shihet se ka dalë me vajzën e saj, e me këtë pamje po duken të dyja si motra