Ka arritur mjaftë mirë t’a mbajë afër vetës publikun me këngët e tij, të cilat prekin shijet e publikut

Meda, është njëri ndër këngëtarët më të dëgjuar dhe më të pëlqyer, shkruan “Kosovarja

Suksesi i tij ndër vite ka qenë i jashtëzakonshëm, të cilin po e vazhdon edhe më tutje

Përveç për karrierën e tij muzikore, njerëzit kanë shfaqur gjithmonë interes të dijnë më tepër për jetën private të Medës

E këngëtari nuk ka hezituar asnjëherë të kursej momente të ndryshme nga jeta e tij, duke i ndarë me publikun

Kurse sot, Meda përmes një fotografie në Instagram ka befasuar me veprimin e tij

Ai ka treguar edhe anën e tij fetare, të cilën nuk e kemi ditur deri më sot

Meda së bashku me reperin Gold Ag shfaqën në xhami ku tregojnë se e kanë falur namazin e sabahut

Se është fetar nuk e ka bërë publike asnjëherë, por si do të pritet kjo te publiku

Nëse përkushtohet në fe, a do të vazhdojë të ushtroj profesionin e këngëtarit, mbetet të shihet

Kujtojmë se Meda ka treguar edhe më herët se beson në Zot, ku edhe ka realizuar këngën “Faleminderit Zot”./Kosovarja