Një javë më parë këngëtarja shqiptare Linda Halimi u bë nënë për herë të parë

Ajo së bashku me bashkëshortin e saj Davod u bënë prindër për herë të parë dhe në jetë erdhi voglëshja të cilën e pagëzuan me emrin shumë të veçantë Kaimana

Në Instagram Halimi ka hedhur foto të vogëlushes por ka treguar vetëm trupin dhe jo fytyrën

Dhe një prej ndjekëseve të saj është bërë kurioze për të ditur se, kur do ta shohim imazhin e plotë të Kaimanas

Komentuesja mes të tjerash e pyet: “Kur do ta kemi fatin që ta shohim edhe fytyrën e vockël të saj

Këngëtarja i është përgjigjur se shumë shpejt do të mund të shohim se kujt i ngjan vogëlushja

“Së shpejti do të publikoj dhe fytyrën e saj engjëllore! Për momentin është shumë e vockël, vetëm 8 ditëshe! Sapo të mbush dhe pak ditë do t’ua prezantoj”, shkroi Halimi