Labinot Gashi dhe gruaja e tij Qëndresa po vazhdojnë të jenë shumë të përfolur në publik

Ata para pak muajsh u bënë prindër për herë të parë dhe vajzën e tyre e kanë quajtur Rroa

Qëndresa pas lindjes është përkushtuar vetëm në vajzën e saj

Mirëpo sot, ajo dhe Labi kanë shkuar në një festë, e me këtë pamje po shkëlqen