Këngëtarja Teuta Selimi nuk diskutohet shumë për jetën private. Në të vërtet, këngëtaret që janë të martuara e të rehatuara në këtë pikë, shumë më pak janë pjesë e medias rozë, shkruan “Kosovarja”

Teuta është nga ato këngëtare që ja kanë dalë shumë mirë. Ajo, është shumë e angazhuar në mbrëmje e ahengje, ku kryesisht këndon muzikë popullore dhe turbo-folk

Këngëtarja e ka përherë pranë të shoqin, andaj thotë se gjithçka ndan me të dje nuk di të ketë diçka që nuk ja ka thënë, shkruan “Kosovarja

Teuta, që së fundi sjelli këngë me Bleron, thotë se ka raport të shkëlqyer edhe me prindërit e të shoqit./Kosovarja