Remzie Osmani ka dhënë detaje rreth dasmës së djalit

Remzie Osmani në një intervistë për “Mirage”, ka zbuluar të pathëna nga jeta e saj private dhe ajo profesionale

Kur foli për muzikë, këngëtarja tregoi si u prit kënga e fundit dhe zbuloi se së shpejti po vjen me projekte të reja

Po ashtu, ajo ka dhënë detaje rreth dasmës së djalit, madje tregoi edhe se kush do të përkujdeset për argëtimin e të ftuarve

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm dhe mësoni përgjigjen e Remzie Osmanit