10 fakte interesante që nuk i keni ditur për trupin

E dinit që njerëzit prodhojnë qeliza të reja të gjakut? Ndoshta edhe mund ta dinit. Por ka disa fakte te tjera të cilat nuk janë nën fokusin e debateve të herëpashershme mjekësore dhe këshillues të artikujve. Ka disa fakte të…

Ju kanë ftuar për darkë? 8 truke si ta nderoni veten

Eksperti i kuzhinës Marie Aline jep disa këshilla të vlefshme, ndër të cilat mësimi i ditës është: hani mes miqve. Ja cilat janë 8 rregullat: o i o i o i o i o i o i o i o…

Ushqimet që ne mendojmë se janë të shëndetshme, por në fakt gabohemi!

Është shumë e vështirë në ditët e sotmet të gjesh produkte që janë 100 % të shëndetshme, por të paktën ne do të dëshironim që të ishim të sigurtë që produkti që po hamë të ketë përfitime shëndetësore. Dhe meqë…