Kush më mirë se Qumili di të ndezë skenën e të krijojë atmosferë të paharruar

Sevdai Radogoshi apo ndryshe i njohur me emrin artistik si “Qumili”, po vazhdon të mbetet ndër emrat më të dashur për një audiencë të madhe, shkruan Kosovarja

Aq sa shtrihet karriera e tij ndër vite, aq janë edhe të familjarizuara për ne skeçet dhe humoret e tij të pazëvendësueshme

Qumilin e shohim kudo si në vend, ashtu edhe në diasporë me koncerte e angazhime të shumta, kjo si shkak i projekteve të pandalshme të tij, që publiku vazhdon ti dojë e ti admirojë gjithnjë e më shumë

Kur jemi këtu, ai ka ndërtuar një karrierë të bujshme, kjo falë roleve dhe personazheve të tij të shkëlqyeshme në skenë

Por, duket se roli më i ndjekuri dhe më i kërkuri ndër vite që po rrëmben zemrat e publikut është ai i “Pucës”, ku edhe së fundi është prezantuar me të në skenën e Zvicrës

Me gjasë ti pëlqejë edhe këtij, pasi në shumë raste e shohim me këtë personazh të prezantuar /Kosovarja