Është mjaftë e dashur për publikun dhe këngët e saj dëgjohen shumë, shkruan “Kosovarja

Përveç zërit të mrekullueshëm që na sjellë përmes këngëve, Yllka Kuqi mahnitë gjithmonë me elegancën e saj

Ajo vazhdon të jetë mjaftë e ndjekur në rrjetet sociale, ku komplimentohet e çmohet shumë

Zgjedhjet e saj për garderobë janë gjithnjë unike, e sidomos ato solemne

Këtë herë Yllka sjellë fotografi në një fustan solemn në të cilin duket mjaftë bukur

E përkrah bashkëshortit të saj, duket si princeshë

Këto fotografi këngëtarja i ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram

Një çift i mrekullueshëm, për t’u marrë lakmi./Kosovarja