Mbajeni këtë përzierje në fytyrë 15 minuta: Vetëm dy përbërës për ten perfekt!

Çrregullimi i pigmentimit të lëkurës i shkaktuar nga rrezet UV, sëmundjet e caktuara, plakja, shtatzënia apo plagët, gjithashtu, çon në shfaqjen e njollave të pigmentit në lëkurë. Këto njolla mund të shfaqen në cilëndo pjesë të trupit, por më së…

Këshillat që duhet pasur parasysh, për një rrezitje perfekte

Të gjithë duam që të kemi nxirjen perfekte dhe të kemi ngjyrën çokollatë për t’u dukur sa më bukur në bregdet ose pishina. Ja disa këshilla për një rrezitje të përsosur. Mos u ekspozoni gjatë orëve të nxehta të ditës.…

Çfarë i ndodh fytyrës kur flini me grim?

Por diçka e tillë nuk i shërben aspak lëkurës madje e dëmton atë. Më poshtë ju tregojnë disa nga efektet negative që shkakton mbajtja e grimit për gjithë natën. Grimi vepron si barrierë Grimi në fytyrë duhet pastruar përpara se…