Keni probleme me qarkullimin e gjakut, venat e zgjeruara ose celulit – ja zgjidhja e thjeshtë që mund ta përgatisni në kuzhinën tuaj.

Përbërësit për krem:

50 g gjethe të freskëta të majdanozit;
120 ml vaj ulliri;
10 g dyllë të bletëve.

PËRGATITJA:

Piqeni majdanozin në vaj rreth gjysmë ore. E përzieni gjithë kohës. Pas gjysmë ore ato duhet të marrin ngjyrë të errët. E derdhni masën në një kavanoz të vogël, e mbyllni dhe e vendosni në vend të ngrohtë 2-3 ditë. Mund të shtoni vaj eterik të livandës. Pas 3 ditësh përzierjen e ngrohni dhe e kaloni përmes gazës sterile. Përsëri e ngrohni dhe shtoni dyllin. Kremin mund ta përdorni edhe për masazh. Përmes masazhit më mirë do ta përmirësoni qarkullimin. Bëni masazh, sidomos këmbëve