Ky është kremi natyral kundë rrudhave që përdorin VIP-të

Me kalimin e viteve rrudhat që shfaqen në fytyrë janë një problem i vërtetë për shumë njerëz. Por për luftimin dhe parandalimin e tyre ju vjen në ndihmë një maskë natyrale, e cila përgatitet shumë thjeshtë, pasi ka nevojë vetëm…

Këto këshilla mjekësore i duhen çdo nëne të re

Përderisa çdo nënë i ka metodat e saja të provuara dhe funksionale për të menaxhuar ënjtjet, gërvishtjet apo sëmundjet që kaplojnë fëmijët, disa hile janë më të mira se të tjerat. Nga zbutja e infeksionit të veshit deri tek kujdesi…

Kush jeton më gjatë burrat e martuar apo beqarët?

Burrat e martuar me sa duket përfitojnë nga bordi për të qenë në një marrëdhënie të përkushtuar. Natyrisht gratë përfitojnë nga martesa, sepse ato marrin gëzimin e përditshëm për të qenë rreth burrave të tyre dhe privilegjin të shikojnë pamjen…

Nëse stërviteni dhe nuk pini ujë do iu ndodhin këto gjëra

Shumë njerëz mendojnë se nuk është mirë të pini ujë gjatë dhe menjëherë pas stërvitjeve. Por shkencëtarët dhe atletët profesionistë mendojnë anasjelltas: ju nuk duhet ta privoni trupin tuaj nga lëngjet e nevojshme. Më poshtë janë disa fakte që tregojnë…

Pse duhet ta planifikoni kohën për marrëdhënie intime

Pa marr parasysh se si e shohim ne filma lidhjen me shumë epsh, në jetën reale ndodh e kundërta Planifikimi i jetës së natës mund të ju sjell tejet më shumë kënaqësi. Sipas një studimi Gjerman i, ata persona të…

Nëse zgjoheni çdo natë në të njëjtën orë, keni këto probleme shëndetësore

Sipas gojëdhënave, nëse zgjohesh nga gjumi gjatë natës, dikush po të shikon në ëndërr. Por sipas mjekësisë nuk është kështu. Mjekët tradicionalë kinezë kanë një tjetër shpjegim. Sipas tyre, çdo organ ka orën e tij biologjike, ndaj ekziston dhe një…

Lëngu i domateve iu sjell mjaft të mira

Domatet përdoren në salca të ndryshme, në gjella ashtu si edhe në sallata. Por, megjithatë pothuajse për të gjithë, domatet janë zgjidhja e parë kur bëhet fjalë për ushqimet e shëndetshme. Në fakt, nëse nuk e dini, domatet janë shumë…

Këto ushqime iu ndihmojnë në rritjen e flokëve

Ashtu si lëkura juaj, gjendja e flokëve tuaja reflekton shëndetin tuaj të brendshëm. Kështu, flokëve tuaja i nevojiten një furnizim me ushqyes të shëndetshëm për të i mbajtur ato në gjendje të mirë. A e dini se flokët tuaja rriten…

Ushtrime kundër hemorroideve

Shikoni se si me një ushtrim të thjeshtë mund ta zgjidhni problemin i cili ju mundon, ndoshta kaherë Pozita galiç në Indinë e lashtë është aplikuar edhe si nxitje për zbrazjen e zorrëve. Ajo është pozë e cila ndihmon në…

Këto ushqime iu rregullojnë hormonet

Me hormonet të çrregullta bëhet çdo gjë më e vështirë duke filluar nga humbja e peshës, të jeni në humor të mirë por edhe sëmundjet patologjike kronike. Por ka disa pije dhe ushqime të cilat mund t’ju ndihmojnë për ti…