Pse babai ka kaq rëndësi në jetën e së bijes

Lidhja midis një babai dhe një vajze është unike. Marrëdhënia e një vajze me babanë formon përvojën e saj të fëmijërisë dhe përcakton sjelljen e saj kur të jetë e rritur. Është babai që përcakton një shembull të një “njeriu…

Meshkujt nuk mund t’u rezistojnë këtyre 5 gjërave të vajzave

Dëshira për t’u pëlqyer nga gjinia e kundërt është e natyrshme dhe kjo është arsyeja pse vajzat përpiqen ta gjejnë përgjigjen ndaj pyetjes “Çfarë ju pëlqen meshkujve?”. Dhe çfarë bëjnë vajzat? Përmirësojnë pamjen e tyre! Mirëpo, a e dini ju…

Shikoni me kujdes gishtat e këmbës, sepse mund t’jua shpëtojnë jetën!

Vetëm për shkak se disa vende na janë të padukshme, kjo nuk do të thotë që rregullisht t’i verifikojmë, sepse kjo mund të na shpëtojë jetën. Është shumë me rëndësi që rregullisht t’i verifikojmë hapësirat midis gishtave të këmbëve, sepse…

E vetmja ngjyrë që nuk duhet ta veshësh kur është shumë nxehtë

Ndërsa ngjyra e zezë të krijon gjithmonë përshtypjen se është e tmerrshme për ditët e nxehta, është ngjyra që nuk duhet veshur gjatë verës, e sigurt që nuk është zgjedhja më e keqe Ok, të gjithë e dimë që thith…

Gjërat që duhet të shmangni patjetër, përpara se të bëni marrëdhënie

A e dini se depilimi pak përpara se të keni raport intim është në mesin e gjërave të ndaluara? Këtu janë pesë gjërat e ndaluara që duhet të shmangni për të evituar kësisoj edhe ndonjë problem të vogël. Ju mund…

Sinjale të pagabueshme për ta zhdukur ankthin

Gjithnjë e më shumë njerëz vuajnë nga ankthi, dhe kjo gjendje e keqe shpesh ka një ndikim të tmerrshëm në humor dhe në përgjithësi në jetën e njerëzve. Shqetësim, frikë dhe simptoma të tjera që e çojnë ankthin në rritje…

8 arsye për të pasur fëmijë kur jeni më e vjetër

Fëmijët janë një shtesë e madhe për jetën e një personi pavarësisht çdo moshe.Megjithatë, edhe pse shumica e jetës së njerëzve është e zënë, kostoja e jetesës bëhet më e lartë dhe mundësitë e karrierës për gratë janë çdo herë…

Pse vajzat e reja dashurohen me meshkujt shumë të mëdhenj në moshë?

Trendi i ri, ose mund të ketë qenë i vjetër: Gratë e reja në moshë, preferojnë të kalojnë jetën e tyre me meshkujt më të mëdhenj në moshë. Mirëpo, pse ndodh ky fenomen? Më poshtë mund të lexoni disa arsye…

Ja sa duhet ta keni tensionin sipas moshës që keni

Një ndër problemet shëndetësore më të përhapura është tensioni. Ulja apo rritja e tensionit, ose shtypjes së gjakut, mund të vijë nga shkaqe të ndryshme.Por ka një mesatare se sa duhet të jetë vlera e tensionit për çdo grupmoshë. Pikërisht,…

Parandaloni thinjat e parakohshme me këto metoda

Thinjat në përgjithësi simbolizojnë përvojën dhe eksperiencën në jetë. Thinjat në moshën e shtyer janë një proces normal, mirëpo për personat që thinjen në të 20-at e tyre, kjo nuk është një gjë shumë e mirë. Ekzistojnë disa faktorë, të…