Alpi është nipi i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafës

Ai është djali i Besnikut dhe Editës, shkruan ORAinfo

Alpi është një fëmijë shumë simpatik, të cilin e shohim shpesh në postime të prindërve

Edhe sonte ata kanë publikuar një foto të tij, ku po duket shumë simpatik