Roli i ‘Jaseminit’ në serialin shumë të njohur ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ e bëri të njohur aktoren turke, Hazal Turesan

Me këtë rol ajo arriti të ketë një sukses të madh si në publikun turk ashtue dhe në atë të huaj

Suksesi i saj arriti edhe në publikun shqiptar, në të cilin u bë e njohur po me këtë rol

Ajo në seria kishte një vajzë të vogël, e të cilën po e do shumë edhe prapa kamerave

Në fotot që janë publikuar ajo shfaqet shumë e afërt me të