Moderatorja e njohur kosovare, Kaltrina Mikushnica vazhdon të jetë shumë e dashur për publikun tonë

Ajo është e martuar dhe tashmë është nënë e dy vajzave

Vajzën e vogël, Kaltrina e lindi një muaj më parë dhe e pagëzoi me emrin Mara

Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme

Sot ajo ka publikuar një foto në të cilën shihet e veshur si zonjë e vërtetë

“Ditë e veҫantë”- ka shkruar Kaltrina, duke mos dhënë ndonjë sqarim shtesë./ORAin