Për dallim nga motrat , vajza e dytë e Shyhretes, Gresa, është më pak e ekspozuar dhe më e tërhequr nga mediat rozë, shkruan Kosovarja

Interesimi i të tjerëve për të parë atë më shpesh është mjaft i madh, por kjo dukuri nuk i zgjon aspak kureshtje asaj, andaj është edhe e tillë

Kur jemi këtu, as rrjetet sociale nuk janë shumë pasioni i saj, mirëpo herë pas herë shohim se poston diçka nga jeta e përditshme

Së fundmi, është prezantuar nga vetura, e cila shihej se kishte dikë pranë, kështu duke mos identifikuar fytyrën e ndërsa neve duke na rritur kuriozitetin ende me shumë

A thua kush të jetë? /Kosovarja