Asgjë nuk prodhoi lajm martesa e saj, çfarë po përflitet rreth lidhjes përplot 10 vjeçare që kishte pasur me Lulëzim Ibrahim

Është fjala për këngëtaren e mirënjohur, Gresa Behlulin, e cila para disa ditëve kurorëzoi dashurinë e saj me martesë së bashku me Lulëzim Ibrahimin, shkruan
Kosovarja

Për shumë kë që dëgjoi për lidhjen paraprake ishte aq e papritur se si për gjithë këto vite kishte arritur të mbajë të fshehur duke mos e vënë në dritë këtë lidhje kaq afatgjate

Padyshim, që këtu edhe lindën shumë pyetje, shumë fjalë përreth, ku qoftë edhe një reagim të svogël lidhur me këtë nuk e pamë Gresën të deklararojë

Sa kalonin ditë aq bëhej kureshtja edhe më e madhe, e Gresa si Gresë, e butë, e çiltër dhe e kuptueshme vendosi që këtë interesim aq të madh ta shuajë njëherë e përgjithmonë

E, Revista Kosovarja iu sjell të pathënat e saj, ku ajo për herë të parë e sqaron deri në detajin më të fundit