Jemi mësuar që kohët e fundit lajmet për Gresa Behlulin ti nisim nga detajet e dasmës së saj, por jo edhe sot

Këngëtarja e njohur sot, ndryshe prej ditëve tjera ka ndarë me ne një moment që është pjesë e pandarë e jetës së saj tash e 20 vite, shkruan “Kosovarja

Sot me mall dhe krenari ajo kujton axhën e saj Azem Behlulin, një dëshmor i kombit i cili humbi jetën për lirinë e Kosovës

Madje, ajo shkuar edhe ta vizitojë tek varri

Një gjë tjetër që Gresën e bën krenare është edhe njëra prej rrugëve, e cila në shenjë nderimi mban emrin e axhës së saj

Përveç kësaj, Gresa shihet që në manifestimin e mbajtur për nder të dëshmorëve nuk ka hezituar të këndojë

Përndryshe, Azem Behluli ishte bashkëshorti i motrës së Shkurtes, Naxhije Fejzës

Naxhije Fejza po ashtu është këngëtare ku kanë edhe duete me motrën e saj Shkurten

/Kosovarja