Shumë pak prej nesh ndodh që t’i zërë gjumi direkt sapo shtrihen direkt në krevat. Fatmirësisht, ka disa ushtrime që do t’ju ndihmojnë të qetësoni sistemin nervor, të çlironi stresin dhe të relaksoheni në pak sekonda.

Ne do t’ju tregojmë disa ushtrime të thjeshta, të cilat do t’ju ndihmojnë të flini gjumë si një fëmijë i lumtur.

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Vendosni këmbët në mur

Vendosni këmbët në mur dhe me ndihmën e një jastëku poshtë mbajini për 2 minuta.

Mbështetuni në krevat dhe tërhiqni duart pas

Vendosni një jastëk poshtë barkut dhe duart tërhiqini pas. Përsëriteni ushtrimin të paktën 5-10 herë.

Kryqëzoni këmbët

Poziciononi shpinën në jastëk dhe kryqëzoni këmbët. Ky lloj ushtrimi ndihmon trupin të shtendoset.

Ktheni trupin herë në një anë, herë në tjetrën

Përsëriteni procesin, duke u kthyer herë nga njëra anë të gjithë trupin dhe herë nga ana tjetër

——–

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak