Fisnik Rugova dhe Diellza Kolgecit po shijojnë momentin më të ëmbël të jetës , duke u shetitur me vajzën e tyre të sapo lindur, Helenën

Nuk ka shumë kohë prej që u bënë prindër të një vajze të ëmbël

Fisi dhe Diellza duket se po kalojnë momente të këndshme pranë më të voglës së tyre, Helenën

Pas pristjes së gjatë ata tashmë gjatë tërë kohës gjendën pranë vajzës, duke e nxjerr edhe për shetitje

Helena duhet të jetë krenare për prindërit e tyre përvec të sukseshëm në punët e tyre po tregohen edhe shumë të kujdesshëm ndaj saj

Përndryshe Diellza menjëherë u kthye në format e saj trupore e cila duket se nuk ka lindur fare. /Gazeta Express