Taksistët nga Prishtina tregojnë se çfarë u bëjnë femrat në veturë

“Alo, a bon një taksi te…”. “Po, për 5 min Ky është refren i njohur për thuajse të gjithë. Sigurisht, përgjigja është më e ëmbël e sensitive për femrat dhe dukshëm më e prerë dhe e ftohtë për meshkujt që…