Më në fund këngëtarët Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj pranuan hapur se janë në lidhje dashurie

Ndonëse ka vite që ata shfaqeshin bashkë në koncerte e bashkëpunime, ku gjithnjë pretendohej se kanë nisur një avanturë, dyshja nuk pranuan kurrë një gjë të tillë, por as nuk e mohuan

Megjithatë tashmë është e qartë, ata janë të dashuruar, madje kanë nisur pushimet në Tajlandë nga edhe kanë shfaqur disa imazhe në rrjete sociale