Prej kohësh tashmë Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj duket se janë të pandarë edhe në projektet e tyre muzikore. Ata kanë sjellë disa bashkëpunime, por sonte në “Xing me Ermalin” në Tv Klan Eni paralajmëroi se për një periudhë kohe nuk do të kenë më këngë të dy bashkë

Menjëherë pas fjalëve të saj erdhi reagimi i Prelvukajt, i cili e quajti deklaratën e këngëtares “dis” të hapur dhe shtoi se kishte planifikuar të bënin album bashkë

Ermal Mamaqi: Sa keni që jeni bërë grup bashkë ju, se u çmendët me këto këngët

Eni Koçi: Kemi kohë

Ermal Mamaqi: Ju nëpër koncerete do shkoni gjithmonë bashkë apo mund t’iu marrin edhe veç e veç

Eni Koçi: Jo, tani do ta kthej pak seriozisht. Secili nga ne ka karrierën e vet. Ndoshta për njëfarë kohe s’do kemi ndonjë bashkëpunim, por koncertet ashtu kanë rastisur jo se jemi bërë grup

Genc Prelvukaj: Unë për herë të parë po e dëgjoj këtë punën që s’do bëjmë këngë bashkë. Ky ishte një dis i hapur

Eni Koçi: Jo, thashë ndoshta për një farë kohe

Ermal Mamaqi: Filluan diset

Genc Prelvukaj: U surprizova

Ermal Mamaqi: Nejse do keni edhe momente të vështira në jetë, ky ishte një nga ato

Genc Prelvukaj: Unë po planifikoj album, por m’i preu krahët

Eni Koçi: Album me mua? Unë s’isha në dijeni