Është personazhi kryesor i serialit “Çka ka shpija”. Aktori Naser Rafuna luan rolin e “Xhek Setres”, shkruan “Kosovarja

Aktori i shumë roleve komike, së fundi ka humbur peshë dhe po duket m ndryshe

E, në postimin e fundit ai është shfaqur krejtësisht i transfomruar. Nuk dihet nëse është i maskuar për t’iu përshtatur rolit, apo vërtet mosha po lë shenjat e veta, shkruan “Kosovarja

Naser Rafuna mbetet një ndër aktorët më të pëlqyer të humorit..Kosovarja