Nazan Kesal është aktorja shumë e njohur turke e që me rolet e saj u bë e pëlqyer jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë

Në publikun shqiptar ajo u bë shumë e njohur me rolin e saj të ‘Faziletës’ në serialin shumë të njohur turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’, përcjell ORAinfo

Ajo është një ndër personazhet më të përfolura të kinematografisë turke

Jashtë nga seriali është e martuar dhe ka një djalë. E në fotot që i kanë publikuar shohim që djali i saj I ka ngjarë kaq shumë