Aleksandra Nedoshan në vitin 1999 ishte përzgjedhur si imazh për reklamimin e keksëve “Plazma
Dhe tani pas 16 viteve ajo ka folur për mediet serbe se si kishte ardhur deri tek ideja e reklamimit

Ajo vazhdimisht dukej e buzëqeshur në paketimin e keksëve për fëmijë dhe të rritur. Të gjithë e njohin si “Bambika”, kurse tregimi i saj i ngjanë më shumë një përralle

Për dallim nga bashkëmoshatarët e saj, ajo kishte një fëmijëri më ndryshe

Derisa bashkëmoshataret e saj kanë luajtur me kukulla, Aleksandra ka xhiruar reklama

I gjithë tregimi i saj kishte filluar, kur në gazetë kishte dalë konkursi për përzgjedhjen e fëmijës “Bambi”, dhe natyrisht se prindërit e saj nuk kishin hezituar të dërgojnë në redaksi fotografinë e saj

Ky konkurs kishte zgjatur plotë disa muaj, dhe për të kishte pasur interesim tejet të madh, pasi nëpër redaksi të gazetave ditore kishin shkuar mbi 2.000 fotografi të vajzave