Me nderime të larta në një ceremoni komemorative iu është dhënë lamtumira e fundit policit nga Istogu Izet Demaj

Në këtë ceremoni pjesë shumë qytetarë e figurat e larta politike të cilët po ngushëllojnë familjen e cila në këtë ditë po ndjen mall e dhimbje për humbjen e policit Demaj

E shumë rëndë vdekjen e babait e ka përjetuar vajza e tij

Ajo me shumë mall ka puthur fotografinë e babit, duke i dhënë lamtumirën e fundit

Demaj po përkujtohet si një hero i cili gjatë detyrës së tij u vra në mbrojtje të jetës së qytetarëve dhe në parandalim të plaçkitjes së bankës në Istog ditën e enjte./Indeksonline